Mobilie dormitor din lemn masiv 3 in 1: biblioteca, masca de calorifer si birou rabatabil.

Un dormitor dreptunghiular de 4.00 x 2.30 m este bucatica de “acasa” a gemenelor Catinca si Smaranda. Fetele isi doreau propriul loc de scris si colorat la ele in dormitor. Pentru ca spatiul era micut, tati ne-a cerut ajutorul! Astfel, in nisa care ascunde caloriferul, am creat mobilierul 3 in 1: biblioteca, masca de calorifer si birou rabatabil.

Odata cu trecerea anilor, dormitorul copiilor devine prea micut pentru a le satisface toate nevoile. Alege mobilierul multifunctional care poate tine pasul cu schimbarile din viata celor mici. Mobilierul personalizat te ajuta sa utilizezi spatiul la capacitate maxima, creezi suficiente spatii de depozitare a cartilor si jucariilor.

Mobilierul din lemn este rezistent la socuri, solid si nu emite vapori toxici. Te ajutam sa creezi mobilarea optima a spatiului tau. Poti alegere specia lemnoasa, tipul de finisaj, dimensionarea si accesorizarea fiecarei piese.

Mobilierul pentru dormitor 3 in 1 este realizat din lemn, fiind finisat cu produse ecologice non-toxice. Masca de calorifer este ventilata in partea inferioara si cea superioara pentru a favoriza circulatia fluxului de aer (cel rece coboara, iar cel cald se ridica). Biblioteca are polite mobile a caror inaltime se poate modifica in functie de cartile care doresc a fi expuse. Masa de lucru este mobila, ocupand loc doar in momentul in care este utilizat blatul biroului.

Cere o oferta personalizata

Completeaza formularul de mai jos si iti raspundem in cel mai scurt timp cu cea mai buna oferta.

    NUMELE TAU *

    EMAIL *

    TELEFON*

    CUM TE PUTEM AJUTA?