Mobila de lemn pentru dressing

Creaza un spatiu primitor si stabileste o atmosfera impunatoare sau primitoare optand pentru mobilierul din lemn masiv cu design clasic sau modern

Mobila 100% romaneasca, faurita cu pasiune de tineri designeri romani

Mobilierul din lemn masiv este rafinat, elegant, durabil, rezistent la socuri (lovituri accidentale), solid si stabil. Fiecare dressing trebuie creat astfel încât să răspundă nevoilor utilizatorului.

Astfel doamnele pot opta pentru spatii de depozitare a pantofilor, esarfelor si a gentilor, iar domnii pot alege sisteme de depozitare a curelelor, pantalonilor si cravatelor. 

Comoda din lemn masiv 01

Recomandăm rezervarea unui spatiu dedicat genților mari, de preferat aproape de incaltaminte, rafturi pentru haine și masa de calcat integrate, oglinda incorporată, lift sau bara de haine, sisteme de depozitare pentru ceasuri si bijuterii. Păstrarea spatiilor aerisite si completarea mobilierului cu o bancheta vă vor ajuta să vă schimbați rapid tinuta.

Mobila dressing din lemn masiv 02
Mobilierul produs de noi este demontabil, usor de transportat si de reasamblat.

Lemnul folosit este atat de esenta moale (rasinoase), cat si de esenta tare (fag, stejar, frasin, tei, nuc) sau esenta exotica (mahon, larice siberian, ceiba, meranti, s.a.), alaturi de panouri stratificate de lemn masiv furniruite cu furnir natural. Materialul lemnos are umiditatea optima cuprinsa intre 8% si 10% si este ales responsabil de la distributori atent selectati.

Ce spun clientii

Suntem foarte mandri de mobila noastra O colaborare extraordinara si rezultatele mult peste asteptari, stabilind bugetul si designul de la inceput,am lasat cheia apartamentului,iar la sfarsit totul a fost minunat!!Noi nu am facut nimic,HMB Studio s-a ocupat de tot pana la cele mai mici detalii.Va multumim enorm!
Serbanescu Cristina
Multumesc frumos, e superb, e perfect la fel ca toate lucrurile care mi le-ati facut. E o placere sa lucrez cu voi!
Anca Radulescu
Voiam sa va multumesc frumos pentru tot. Fara a fi desuet, am fost impresionat de atentia la detalii. Am sa va recomand cu caldura si am sa apelez la voi ori de cate ori va fi necesar. Spor la treaba!
avocat Sorin Micu

Cere o oferta personalizata

Completeaza formularul de mai jos si iti raspundem in cel mai scurt timp cu cea mai buna oferta.

    NUMELE TAU *

    EMAIL *

    TELEFON*

    CUM TE PUTEM AJUTA?