De ce acasa a fost neimportant in luna trecuta, dar conteaza nespus acum?

Cu doar o luna in urma, a nu avea un „acasa” reprezentativ care sa transpuna personalitatea celui care o locuieste pe termen lung sau scurt putea fi inlocuit de conceptul „in oras”. Acel ” ne vedem la un un suc”, acea duminica in care „bem o cafea”, acea joi cand am ramas „in oras” dupa ce am terminat ce ne-am propus pentru azi. Ne-am schimbat multe obiceiuri, rapid, in doar 30 de zile.

Subit, exista doar „acasa”. Probabil acum apreciezi mai mult un „ne vedem la noi”… Iti doresti sa ii ai langa tine pe cei dragi sau e mai sigur sa nu. Cand cel mai in siguranta esti doar intre peretii de care inainte fugeai, pe care ii puteai ignora sau inlocui, cand aveai optiunea de a gasi confort suplimentar suficient in alte locuri daca acasa nu aveai „loc”/” chef”/”frumos”/”ceva bun”, s.a. Acum, al nostru „acasa” este tot ce stim ca ne protejeaza. Mai mult decat oricand, simtim din plin cum amenajarea interiorului propriei locuinte ne influenteaza. Sa fim inconjurati de materiale de calitate ne creste nu doar gadul de confort, ci si gradul de protectie personala. Materialele naturale sunt mai usor de igienizat, iar organismele periculoase rezista mai putin pe aceste suprafete. De exemplu, un studiu recent arata ca virusul care a declansat pandemia actuala rezista aproximativ 4 ore pe lemn.

#stauacasa este felul in care te bucuri de sertarul cu dulciuri din bucatarie si barul cu vin din living, de dulapiorul cu cosmetice din baie si confortul unui pat zdravan.

Acorda-ti un plus de protectie, bucura-te de acasa si amenajeaza asa cum ti se potriveste perfect tie.