Mobila de lemn pentru bucatarie

Mobilierul de bucatarie din lemn masiv, prin integrarea feroneriei si a accesoriilor potrivite, optimizeaza spatiul de depozitare al veselei, integreaza electrocasnicele si usureaza efortul gospodinei

Mobila din lemn masiv 100% romaneasca, faurita cu pasiune de tineri designeri romani

Proiectata corespunzator, mobila de bucatarie scurteaza timpul necesar prepararii alimentelor, optimizeaza distantele dintre aragaz/plita/cuptor si chiuveta, dintre locul de depozitare al mirodeniilor, uleiurilor, alimentelor si zona de preparare. Bucataria poate fi construita in linii simple, drepte, moderne sau poate avea un aspect clasic, cu frezari, sculpturi si decoratiuni.

Mobila bucatarie din lemn masiv 06
Bucatarie toni 01
Mobilierul din lemn masiv are durata de viata ridicata, este rezistent si poate fi usor integrat in reamenajarile ulterioare prin simpla refinisare. Produsele ecologice pe baza de apa folosite pentru finisare nu emana vapori toxici.

Feroneria si accesorizarea fiecarui proiect se creaza in functie de preferintele fiecarui client. Mobilierul de bucatarie poate include picurator, cos de gunoi incorporat, tavita tacamuri, cosuri metalice extractabile de tip coloana, cosuri metalice pentru sticle, sertare ascunse, compartimente dedicate pentru depozitarea tavilor, tigailor, capacelor si condimentelor, sisteme de deschidere asistate electric, etc. Oferim produse de calitate superioara. Fiecare piesa de mobilier este personalizata pana la cel mai mic detaliu, din stadiul de proiectare pana la executie.

Ce spun clientii

Suntem foarte mandri de mobila noastra O colaborare extraordinara si rezultatele mult peste asteptari, stabilind bugetul si designul de la inceput,am lasat cheia apartamentului,iar la sfarsit totul a fost minunat!!Noi nu am facut nimic,HMB Studio s-a ocupat de tot pana la cele mai mici detalii.Va multumim enorm!
Serbanescu Cristina
Multumesc frumos, e superb, e perfect la fel ca toate lucrurile care mi le-ati facut. E o placere sa lucrez cu voi!
Anca Radulescu
Voiam sa va multumesc frumos pentru tot. Fara a fi desuet, am fost impresionat de atentia la detalii. Am sa va recomand cu caldura si am sa apelez la voi ori de cate ori va fi necesar. Spor la treaba!
avocat Sorin Micu

Cere o oferta personalizata

Completeaza formularul de mai jos si iti raspundem in cel mai scurt timp cu cea mai buna oferta.

    NUMELE TAU *

    EMAIL *

    TELEFON*

    CUM TE PUTEM AJUTA?